Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

2. Tehtävä pohjoisessa

 

                   Artemis Fowl
  "Tiesin että hänestä kuullaan vielä.        
                     Varmasti."
Hiidet ovat hankkineet energianlähteekseen ihmisten keksimiä, mutta maan alla kiellettyjä kapistuksia. Hautautuneiden Alueiden Lainvalvonnan HAL:in komisario Holly Short on aiempien tapahtumien valossa varma, että 13-vuotias suurrikollinen Artemis Fowl on salakuljetuksen takana. Hänet on viipymättä kaapattava kuulusteluihin. Hollyn aikeista tietämätön Artemis on sillä välin saanut röyhkeän lunnasvaatimuksen, jonka mukaan hänen kauan kadoksissa ollutta isäänsä pidetään vankina kaukana kylmässä pohjoisessa. Ratkaistaakseen jäätävän haasteen Artemis aikoo hankkia yllättävän liittolaisen....

Sivujen alareunassa kentaurien kielellä oleva teksti käännettynä:                        "Onneksi olkoon, ihminen. Jos olet onnistunut murtamaan tämän koodin, olet älykkäämpi kuin useimmat lajisi edustajat. Tämä on viesti keijukansalta. Etsimme liittolaisia saviväen joukosta. Useimmat ihmiset ovat hidasjärkisiä olentoja, mutta poikkeuksiakin on. Kuten esimerkiksi sinä. Älykkyytesi johtuu siitä että olet keijujen sukua.

Tuntuuko sinusta joskus että et ole samanlainen kuin muut? Ovatko korvasi tavallista suipommat? Onko kielesi niin pitkä, että se yltää koskettamaan nenääsi? Näetkö joskus unta lentämisestä? Oletko koskaan ajatellut että et kuulu saviväen joukkoon? Siihen on syynä että suonissasi virtaa keijujen verta.

Nuori savikeiju, minulla on sinulle tehtävä. Yhtenä meistä sinun velvollisuutesi on suojella maapalloa niiltä jotka yrittävät tuhota sen. Sinun on liityttävä uudenlaiseen saviväkeen joka rakastaa maapalloa yhtä paljon kuin keijut. Sääntöjä on vain yksi ja se on helppo: kuluta vain niin paljon kuin tarvitset ja kuluta se viisaasti. Jos seuraat ohjeita, maapallo pelastuu. Lähde nyt suorittamaan tehtävääsi. Toistan tämän viestin niille ihmisille joiden keijuaivot eivät ole aivan yhtä terävät kuin sinun."

©2019 Fowl Manor -Suomen suurin ja paras - suntuubi.com